Pärnu lõvid pälvisid mitu Rukkilille

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lions Clubi logo.
Lions Clubi logo. Foto: Pärnu Postimees

Neli Pärnu lõvi pälvis piirkonna kõrge tunnustuse, Rukkilille teenetemärgi, mis anti neile üle rahvusvahelise Lions-klubide organisatsiooni Eesti piirkonna 25. aastapäeva koosolekul. Pidulikul üritusel Tartu ülikooli aulas osales lionsite maailmaorganisatsiooni president Barry Palmer.

Eesti piirkonna juhatuse otsusega tunnustati Rukkilille teenetemärgiga Jüri Rahu (LC Pärnu), Egon Elsteini, Elmar Trinki ja Karl Pärna (LC Pärnu Strand). Teenetemärgiga autasustab klubi neid, kes on olnud liikmed vähemalt viis aastat ja kelle tegevus on silma paistnud kodukohas ja kaugemalgi.

Pärnulane, Lionsi piirkonna ekskuberner Toivo Riimaa võttis vastu kõrgeima aumärgi, Rukkilille medali briljantidega, tema kandidatuuri esitas piirkonna juhatusele kuberneride nõukoda. Enne Riimaad on selle väärika medaliga autasustatud Lions-liikumise Eestisse toojat, tehnikateadlast Elmar-Oskar Sakkovit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles