Irene Vaino: Kahe kooli liitmisest

, Pärnu tehnika- ja tööõpetusmaja sekretär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Miks ei ole artiklis ”Huvikoolide liitmine algab aadrilaskmisega” (PP 1.06) tehtud etteheiteid loodusmaja direktorile Tiina Rossile? Tema alluvuses töötavad ta tütar (aednik), poja naine (projektijuht) ja mees Riho Ross, kes töötab remonditöölise ja ringijuhina, kuid on teada, et alates septembrist võetakse remonditöölise ametikohale tehnikamaja remonditööline.

Motoringi õpetaja Askold Vaino on tehnikamajas töötanud 11. septembrist 1973, sellest viimased 18 aastat on see olnud põhitöökoht. Eesti mootorrattaspordi föderatsioon autasustas Vainot 2006. aastal teeneteplaadi ja suure preemiaga kõigi aegade suurima panuse eest Eesti motosporti.

Peale selle autasustas Pärnu linnavolikogu 2008. aastal Vainot motospordi edendamise eest Pärnu teenetemärgiga. Edu Tiina Rossile Pärnu loodus- ja tehnikamaja juhtimiseks ilma loodus- ja tehnikaalase hariduseta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles