Autoabi on nagu Suur Õun – ei maga kunagi

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Kruusmann räägib, et uute situatsioonide lahendamine talle meeldib, probleem pole tõusta ka keset ööd.
Ain Kruusmann räägib, et uute situatsioonide lahendamine talle meeldib, probleem pole tõusta ka keset ööd. Foto: Ardi Truija

Allakirjutanu seni ainus kokkupuude autoabiga lõppes sellega, et auto juures ei teinud spetsialist midagi, küll aga aitas šokis amatöörsohvril mõistust tagasi pähe nihutada.

Tegelikult on autoabi funktsioonid laiemad, ulatudes seiskunud mootori käivitamisest või õnnetuses romuks muutunud masina ära vedamisest autota jäänu bussijaama viimise või talle lähima hotelli otsimiseni.

Aga lugu oli niisugune. Tulime kümmekond aastat tagasi oktoobri lõpus Kreekast kultuuri- ja puhkusereisilt. Päeval olime veel Loutrakis 24kraadist merd ja 28kraadist õhku nautinud, aga enne Tallinnas maandumist ütles Eesti Õhu piloot mikrofoni, et Tallinnas on ilm ilus, lumesadu lõppenud, külma on 11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles