Kohtuga ähvardades teatas Ruukki häältearvu

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laastukatus. Pilt on illustratiivne.
Laastukatus. Pilt on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Ruukki firmal oli "katusekampaania" ning kuna minu majakatus on katkine ja laseb vihmavett läbi, otsustasin osaleda ka sellel konkursil ning vend Kardo tegi majakatusest foto ning nii ta läkski.

Kuna oli võimalik saata ka erinevatele tuttavatele ja sõpradele edasi palve anda hääl minu maja poolt, siis tundsin huvi, kui palju minu maja poolt on hääli antud. Esmalt keelduti mulle seda andmast, aga kui ähvardasin neid kohtuga, siis teatati, et 35 häält sai minu maja, aga võitjaks ei osutunud.

Palveid saatsin ka näiteks Anu Saagimile, Õhtulehe, Kroonika, Pärnu Postimehe, Eesti Ekspressi toimetusele ning kohalikule vallavalitsusele ning muidugi mitmetele teistele ning ka ise andsin hääle oma maja poolt.

Sel suvel tuleb majakatus korda saada, sest muidu on maja elamiseks kõlbmatu.

Algselt oli majal laastukatus, siis enam kui 15 aastat bemiitplaat (papp-plaat) ning nüüd mõtlen plekk-katuse ehitusele. Pärnus on firma Repp OÜ, kust loodetavasti ehk odavalt saab. Kui ei saa,siis ilmselt peab vaatama ruberoidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles