Lõbus pidu Kabli rannas

, projekti koordinaator
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Promenaad ja vaatlustorn Kabli rannas.
Promenaad ja vaatlustorn Kabli rannas. Foto: Urmas Luik

Kel soov osa saada ühest uuendatud rannast meie maakonnas, siis on õige seada sammud Kablisse kus eelmise suvega võrreldes on sootuks pilt muutunud. Valminud on rannahoone, kõigile avatud vetelpäästetorn, laste mänguväljak, korvpalliplats, asfalteeritud parkla , katusega piknikukohad, riietevahetuskabiinid ja käigurajad rannas jalutamiseks. Mööda radu saab teha 700m merevaatega ringi. Selle raja ääres oli veel eelmisel pühapäevalgi kuulda konnade krooksumist ja sealsamas pilliroos veesonnides pesitseb ka koprapere. Kabli rannaäär on rikas ka kaitsealuse halli-katkujuure osas, millel on väga ilus õis.

Kõige selle looduse poolt antu ja inimeste poolt tehtu lisaks soovime ka lõbusat meeleolu selleks laupäevaks luua. Ettevalmistused on tehtud ja nii toimubki laupäeval  rannahooaja avapidu, kus valitsevad ainult rõõmsad meeleolud. Selleks sõidavad kaugelt kohale lõbusad artistid L`Dorado ning Klaara ja Veera, piletiraha pole vaja kaasa võtta. Vanemad võivad aga lapsed kaasa võtta, sest nende eest hoolitseb lastesõber Pipi.

Lisaks L`Dorado kontserdile ning Klaara ja Veera naljadele on külalistel ka mõnus võimalus niisama Kabli vahel jalutada ja nautida suve ning kujutleda end minevikku, kus rannast läksid teele uued purjelaevad, mida ehitati Kablis üle 150 ja millest esimene kandis nime „Markus“. Lihtsalt kujutleda end vanade kaptenite ja laevaehitajate aega.

Tere tulemast Kabli rannahooaja  avapeole!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles