Paolo Nutini, „Caustic Love”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Paolo Nutini nimi ei tohiks siinsele publikule enam täiesti võõras olla: kaheksa aastat tagasi võitis tollal 19aastane šoti trubaduur raadiokuulajate südamed oma popsoulilooga „New Shoes“ ja pani noored tüdrukud öösiti murtud südamega patja nutma „Last Requesti“ nime kandva popballaadi saatel.

Ehkki Nutini kandis aastaid tagasi üsna hästi välja oma tollase popstaari imidži, pole raadiosõbralikkus kunagi päris tema stiil olnud. Laulja teine album „Sunny Side Up“ oli juba samm edasi päris muusika poole ja pani kriitikud ahhetama ning uue soulistaari maalesaabumist prohvetina kuulutama.

Vahepeal jõudsid kriitikud Nutini unustada, noorte tüdrukute südamed paraneda. Seepärast ongi nüüd, viis aastat hiljem poodidesse jõudnud kauamängiv „Caustic Love“ selle aasta seni suurim positiivne üllatus maailma muusikaturu kontekstis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles