Eesti golfimeistreid selgus Valgerannas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgeranna golfiklubi mängija Martin Unn teenis koduväljakul Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.
Valgeranna golfiklubi mängija Martin Unn teenis koduväljakul Eesti meistrivõistlustel hõbemedali. Foto: soomre.com

Valgeranna golfiväljakul lõppenud Eesti meistrivõistlustel selgusid medaliomanikud seitsmes klassis. Hoolimata tuulisest ja külmast ilmast, mängis kahel päeval Valgerannas 90 golfarit.

Võistluse silmapaistvamad tulemused mängisid välja juuniorid, kahe päeva parima löögimängu tulemuse (74 lööki) tegi teisel võistluspäeval kuni 15aastaste poiste grupis mängiv Marten Palm. Eesti vanima, Tallinna golfiklubi sportlased võitsid kokku 15 medalit.

Kuni 15aastaste poiste konkurentsis teenis meistri kulla Marten Palm Tallinnast, hõbemedali vääriliselt mängis pärnakas Martin Unn ja pronksi teenis võitja klubikaaslane Georg Reintam.

Neidude arvestuses hõivasid kõik pjedestaalikohad pealinna piigad. Kulla sai Annika Meos, hõbeda Lil Kuuli ja pronksi Merlin Palm. Noormeeste võistlusel läks kaksikvõit Tallinna. Esimese auhinna teenis Erik Tiitus ja teiseks tuli Johann Andreas Härma. Valgeranna golfiklubi esindaja Egeti Liiv pidi leppima kolmanda kohaga.

Seenioride võistlusel kuulusid naiste esikolmikusse Ulvi Ingver, Anne Reet Sibul ja Valentina Hiller ning meestest võitis Sulev Kodu, kellele järgnesid Rein Sule ja Carl Orav.

Mid-amatööride arvestuses oli parim naine Anu Hanson, teiseks tuli Anneli Esken ja kolmanda autasu võttis vastu koduväljakul mänginud Margit Raid. Meeste konkurentsis võidutses Marko Palm, teise koha sai Rasmus Kivila ja kolmas oli Enn Pääro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles