Edulugu kassiliivast, mis polegi liiv

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Akkermann lahkus tasuvalt töölt pangas, et viia ellu oma äriidee: puidust kassiliiv pakendis, mis on ühtlasi kassiliivakast.
Kristjan Akkermann lahkus tasuvalt töölt pangas, et viia ellu oma äriidee: puidust kassiliiv pakendis, mis on ühtlasi kassiliivakast. Foto: Urmas Luik

Pärnust, Rääma ja Koidula koolist läbi käinud, hiljem kõrgharitud logistik ja pangandustöötaja Kristjan Akkermann lõi paar aastat tagasi ette programmeeritud elule käega ja astus sissetallatud rajalt kõrvale, et seesinane maailm vallutada.

Kui inimene on loodud asju paremaks muutma, siis seda ta ka teeb.

Kassipidajana tüdinenud haisema kippuvast kassiliivast, mida tuli alalõpmata vahetada ja elamisest välja kanda, otsustas ta valmistada kassiliiva, mis püsib kastis, ei lähe haisema ja mida saab isegi vetsupotist veega alla lasta, kui liiv kord väljavahetamist nõuab. Nii umbes iga nelja nädala tagant.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles