Pärnus on idiootne fooride süsteem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusfoor Riia maanteel.
Valgusfoor Riia maanteel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tahaks küsida avalikult Pärnu linnapealt, miks kiusatakse Pärnu elanikke ja külalisi juba palju aastaid Riia maantee fooridega.

Olen sõitnud paljudes linnades nii Eestis kui mujal maailmas, kuid nii idiootset fooride süsteemi, kui on meil Pärnus Riia maanteel, ei ole kusagil näinud. Mina ei näe selle tobeduse kestmisel mingit muud põhjust kui meie linnapea põhimõtet, et Viisitamme asjad talle ei kõlba.

Viisitamme valimislubadus oli Riia mnt foorid tsüklisse panna, ja nüüd peame meie kõik seda jama taluma nii kaua, kui on võimul Kivimägi. Talle ei kõlvanud Viisitamme tool ja auto - keda see huvitab, seisku püsti ja käigu jala -, aga Viisitamme pärast meid kõiki kiusata on liiast. Nüüd tahab riigikokku minna. Annaks jumal, ainult kardan, et teda ei vali sinna keegi, selliseid ennasttäis bürokraate on seal ilma temata juba küll.

Tegelikult juba tean, millega ta seda põhjendab, raha pole.

Raha kokkuhoid oleks, kui foorid oleks tsüklis, selline jõnksutamine lõhub teid, autosid ja kulutab kütust palju rohkema raha eest. Kui muuks mõistust ei jätku, lülitage siis enamik foore välja, ka siis muutub liiklus sujuvamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles