Juhtkiri: Videovalve tervitatav tuunimine

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Turvaettevõte G4S uuendab Pärnu linna videovalve, tänu millele peaks olukord eriti suvises linnas muutuma turvalisemaks. Varasemale neljale turvakaamerale lisandub veel neli valvast silma. Asjatundmatule linnakodanikule peaks muljet avaldama nii valvekaamerate arvu kahekordistamine kui tõik, et kaamerad hakkavad pakkuma kõrgresolutsiooniga pilti.

See peaks tähendama selget kujutist, mitte raskesti eristatavat udukogu. Nii on lootust, et kurikaelte kindlaks tegemine ja tabamine muutub lihtsamaks.

Tartu Postimees kirjutas läinud nädalal, et klubide ja kõrtside ümber hiilib vägivald. Suvepealinn pole selles suhtes erand. Politseiteateid vaadates möödub vähe päevi, millal kellelegi kesklinnas kallale ei tungita või lihtsalt heast peast pasunasse ei anta. Nagu teisteski linnades on probleeme varaste hommikutundideni lahti olevate ööklubide ja muude lõbustusasutuste ümbruses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles