Pärnu saab tasemel kontserdiklubi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagi pääses siit uksest rannakinno ja kunagi Beach Clubi, kuid enne rokiklubi Volume avamist tehakse lõpuks ometi korda maja fassaad.
Kunagi pääses siit uksest rannakinno ja kunagi Beach Clubi, kuid enne rokiklubi Volume avamist tehakse lõpuks ometi korda maja fassaad. Foto: Ardi Truija

Pärnu kuursaali kõrval ruumides avatakse juuni algul ilmselt Eesti suurima klubilavaga rokiklubi Volume, milles saab artistidele kaasa elada kolmel päeval nädalas.

Ametliku nimega RockClub Volume’i rajava osaühingu RCV juhatuse ühe liikme Üllar Meriste kinnitusel toimuvad praegu kunagise rannakino, hilisema Beach Clubi ruumides ümberehitustööd.

“Alustasime maja fassaadi korda tegemisega, see oli nii lagunenud, aga usun, et maja välisilme läheb igale külalisele ja linnaelanikule korda,” ütles Meriste. “Koos uute vaheseinte ehitusega fuajees tekib klubile vajalikke lisaruume, siin-seal oleme vahetanud põranda. Saalis uuendame olemasolevat baari ja muidugi inventari.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles