Video: Vändrast tuli väravaid kui saelaudu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vapruse tänaõhtust vutilahingut FC Puumaga saab jälgida otseülekandes ka Pärnu Postimehe veebist. Foto on illustreeriv.
Vändra Vapruse tänaõhtust vutilahingut FC Puumaga saab jälgida otseülekandes ka Pärnu Postimehe veebist. Foto on illustreeriv. Foto: Vändra JK Vaprus

Vändra Vapruse vutimeeskond sai Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigaturniiri 10. voorus koduväljakul kirja selle hooaja teise võidu, purustades FC Puuma meeskonna 6:0.

Vaprus asus mängu juhtima avapoolaja viimasel minutil, kui nurgalöögi järel karistusalasse seiklema jäänud palli saatis kümnelt meetrilt püüdmatult võrku Toomas Eier.

Vändra meeskond suurendas eduseisu 56. minutil, mil Ranet Lepik sai söödu vastaste kaitseliini seljataha ja väravavahiga silmitsi jäädes nahkkera kindlalt väravasse suunas.

Vapruse kolmas värav sündis 68. minutil, kui vahetusest sekkunud Greger Könninge pääses värava ees viielt meetrilt peaga vabalt löögile ja äärelt tulnud tsenderduse väravaks vormistas.

11 minutit hiljem sai Könninge kirja oma teise värava, lükates võrku kaitsjate selja taha söödetud palli.

Kahe minuti pärast suurenes Vapruse eduseis veelgi, kui vahetusest mängu tulnud Kris Korn lükkas paarilt meetrilt võrku värava ees jalale sattunud palli.

Vapruse viimane värav läheb kurioosumide valdkonda, kui väravavahi Vitas Mališauskase omavolilise väljakult lahkumise järel karistusalas palli püüdnud ja sellega väravavõimaluse ära võtnud väljakumängija Rameš Mamedov teenis endale punase kaardi ja 11 meetri karistuslöögi vormistas Marco Lukka, tehes lõppseisuks 6:0

Vändra Vaprusel on seitsme mängu järel 7 punkti, millega ollakse kümne meeskonna konkurentsis kaheksandal kohal.

Vapruse järgmine mäng on kolmapäeval kodus Kiviõli Irbisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles