Jahid peavad Pärnu jõel vaatemängulisi duelle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna ja homme seilab Pärnu jõel jahtklubi akvatooriumil BluSail 24-klassi jahtidel kümme meeskonda Eestist, Soomest, Austraaliast, Poolast ja Venemaalt, selgitamaks match race'i Eesti lahtiste meistrivõistluste võitjaid.

Match race on vaatemänguline kahevõitlus, kus kolme- kuni viieliikmelised tiimid konkureerivad omavahel üks ühe vastu.

Eesti edukaima, maailma edetabelis 60. kohal oleva meeskonna kapten Mati Sepp (pildil) ütles, et Pärnu võistluse favoriitide hulka kuuluvad eelkõige soomlaste Olli-Pekka Lumijärvi ja Robert Nybergi võistkond. Peale Sepa tiimi tulevad Eesti purjetajatest starti veel Alar Volmeri, Juss Ojala ja Tiit Vihuli meeskond.

Pärnu jahtklubi purjetajatest kuuluvad Sepa tiimi Janno Hool ja Priit Kumar ning Volmeri juhendamisel sikutavad soote Eero Pank ja Andres Kaalep.

Täna kell 11 stardivad kodulinna avamerepurjetajad Pärnu jõelt Peeter Sõbra mälestusvõistlusele Sorgu regatile ja match race'i võistluspäev algab kell 11.10. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles