Uus pergola kestab aastaid

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Skandia töömees Ain lõpetas esmaspäeval sõrestiku paigaldamise. Kui reedel ka pingid oma kohale saavad, on pergola selleks korraks jälle valmis.
OÜ Skandia töömees Ain lõpetas esmaspäeval sõrestiku paigaldamise. Kui reedel ka pingid oma kohale saavad, on pergola selleks korraks jälle valmis. Foto: Urmas Luik

Pärnu kuursaali ees hulk aega lagedana seisnud platsi ehib taas pergola, mis tänu tugevamale konstruktsioonile peaks vastu pidama vähemalt kümmekond aastat.

„Pingid lähevad paika reedel, siis on kõik valmis ja laupäeval saab seal juba istuda,” märkis Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja. „Kui sellest kirjutate, siis kindlasti kiitke Eldur Puitu, Pärnu firmat, mis tegi seal väga kvaliteetset tööd.”

Tasemel, äärmiselt korralikult tehtud töö tähendab Talvoja sõnul seda, et vastse pergola konstruktsioon on eelmise võrestiku omast tugevam, seega vastupidavam, mistõttu on põhjust uskuda, et uusrajatis rõõmustab sellest möödujate silmi aastaid ja aastaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles