Teise liiga vutimehed said vastastest jagu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nii Pärnu Vapruse duubelmeeskond kui Pärnu Kalevi SK vutimehed said Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiri viimases voorus kirja võidupunktid.


Vändras baseeruv Vaprus II jäi koduväljakul avapoolajal FC Tarvastu vastu küll 0:1 kaotusseisu, ent lõi teisel poolajal viis vastuseta väravat, võttes niiviisi ülekaaluka võidu.

Vapruse duubelmeeskonna eest sai kübaratriki kirja Artur Ojala. Jala said valgeks veel Toomas Magnusson ja Ranel Lepik.  Tarvastu värava lõi Meelis Allik.

Tarvastu meeskond lõpetas mängu kümnekesi, sest kohtunik saatis 68. minutil teise hoiatuse eest väljakult ära  Tairo Orava. Mänguseis oli selleks ajaks 2:1.

Pärnu Kalevi SK sai kodus 3:2 (2:1) jagu Võru JKst.

Pärnakate eest lõi kaks väravat Envar Lauter, üks tabamus läks Romek Kašulini arvele. Võru eest olid täpsed Tauno Kikas ja Priit Bahmatšov.

Kalevi SK on 11 mängu järel 17 punktiga teise liiga lõuna- ja läänetsooni turniiritabelis viiendal real, Vaprus II on 15 punktiga üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles