Kevad toob meie ellu kerguse ja värvid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Anne Laar-Iljin leiab, et üks hea rõivaese garderoobis on voodriga pintsak, mille saab selga panna igas olukorras, näiteks kontoris, teatris, klubis või kohvikus.
Stilist Anne Laar-Iljin leiab, et üks hea rõivaese garderoobis on voodriga pintsak, mille saab selga panna igas olukorras, näiteks kontoris, teatris, klubis või kohvikus. Foto: Urmas Luik

Kui te impulsiivsete ostude järel leiate end ikkagi pungil garderoobi ees nõutult seismas või kulutate tund aega rõivakapis sobramisele, tuleks ette võtta kevadine suurpuhastus, mis on esimene samm igatsetud garderoobi kujundamisel.

„Riided on visuaalne väljendus sellest, millised me oleme ja millisena me ise ennast näeme,“ räägib Pärnu rõiva ja vintage-äri Zigrimigriz perenaine stilist Anne Laar-Iljin.

Rõivad tugevdavad meie mina-pilti, aitavad määratleda, kes me oleme. Kui teame, et näeme head välja, tõstab see enesekindlust: seisame sirgemalt ja räägime veenvamalt ning mõjume kokkuvõttes elutervemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles