Õpetajad pistsid õpilastega rinda

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Pärnu Vesi kostitas Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi võistkonda “Padjaklubi” pudeli parima veega, mida Pärnust on saada.
AS Pärnu Vesi kostitas Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi võistkonda “Padjaklubi” pudeli parima veega, mida Pärnust on saada. Foto: Algi Tamme

Kes on kiiremad, osavamad ja targemad – kas õpetajad või õpilased? Selle väljaselgitamiseks korraldati Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi perele eile suur ülelinnaline aaretejaht, milles kõik eelnimetatud kvaliteedinäitajad proovile pandi.

Tegelikult, nagu selgitas võistluse peakorraldaja, täiskasvanute gümnaasiumi vilistlane Algi Tamme, oli tegu siiski sõbraliku rivaliteediga. Et eksamipingeid natuke maha võtta ja veeta koos üks mõnus päev.

Kokku pandi võistkondade teadmised, loovus ja teised omadused proovile kümnes Pärnu linnas sisse seatud kontrollpunktis. Näiteks Rannapargis tuli atleetidel kaitseliitlaste valvsa silma all läbida takistusrada ja ette kanda riigihümn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles