Piccolo Folk pälvis Soomes Grand Prix

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piccolo Folgi üks liige Elmar Trink mullusel Pärnu suupillifestivalil.
Piccolo Folgi üks liige Elmar Trink mullusel Pärnu suupillifestivalil. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Suupilliansambel Piccolo Folk, kus musitseerivad Feliks Kark, Peeter Joosep, Rimma Punko ja Elmar Trink, võitis Soome suupillifestivali grand prix. Lisaks oma kategooria võidule kuulus neile ka avatud kategooria võitjakarikas.


Haapamäkil toimunud rahvusvahelisel konkursil esitles žüriile oma oskusi üle 80 suupillimängija. Suupilliklubi Piccolo liikmetest olid veel võidukad Melani Tali noorte- ja Janek Sildvee bluesikategoorias. Avatud kategooria hõbekarika sai Maarja Haamer ja kromaatilise suupilli pronkskarika väsimatu Feliks Kark

Eriti hinnatavaks tegi võidu see, et konkursi kõrgeimad hinded tulid just ansamblite ja orkestrite osavõturohkes kategoorias. Seekordne grand prix on suupilliklubi auhinnakapis juba kolmas, mis  Soomes võidetud.

Järgmine suurem suupillimängijate rahvusvaheline võistumängimine saab teoks Pärnus Baltic-Nordic Harmonica festivalil, mis toimub 30. juulist 1. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles