Ministril lohutavaid uudiseid polnud

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski.
Jevgeni Ossinovski. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Läinud reedel vastas haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski rea Pärnumaa omavalitsus- ja koolijuhtide küsimustele, mis olid ajendatud riigi haridusmaastiku ümberkujundamisega kaasnevast.

„Need poolteist tundi läksid asja ette, hea meel, et tulime, raudselt,” hindasid Vändra alevi raamatukogus toimunud kohtumist Halinga vallavanem Ülle Vapper, Halinga valla haridus- ja kultuurinõunik Tiia Kallastu ning Halinga vallavolikogu esimees Tarvi Tasane. „Müts maha eriti Kalev Kaljuste ees, et ta on sotsiaaldemokraat ja et ta suutis ministri kohale rääkida: kui palju oleme meie punnitanud ja proovinud, aga meil pole see õnnestunud.”

Halinga valla rahva esindajate eriline suhtumine praegu riigis hoogsalt toimuvasse koolivõrgu nüüdisajastamisse on mõistetav, sest Pärnu-Jaagupi gümnaasium on maakonna gümnaasiumidest esiotsa ainus, millele lüüakse, ehk kui täpne olla, on juba löödud hingekella.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles