RäimeWestil jagub värsket räime kõigile

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud aastal Lao sadamas toimunud kalafestival tõi Tõstamaale pea 2000 huvilist.
Läinud aastal Lao sadamas toimunud kalafestival tõi Tõstamaale pea 2000 huvilist. Foto: Toomas Mitt

Laupäeval toimub Lao sadamas juba neljandat korda Tõstamaa valla suurüritus RäimeWest, mille külastajate arv iga aastaga tasapisi kasvab – mullu külastas seda umbes 2000 inimest.

Tõstamaa arendus- ja keskkonnanõunik Alo Tomson rääkis, et ettevalmistusi festivali korraldamiseks tehti juba pool aastat tagasi, kui toetuse saamiseks kirjutati esimene projekt. “Kahjuks oli selle kirjutamine tühi töö, sest tänavu me toetust ei saanud. Me ei lase ennast sellest aga heidutada ja korraldame festivali omal jõul,” lausus Tomson.

Nõuniku teatel on Räime-Westi ülesehitus samasugune nagu varasematel aastatel. Toimuvad nii traditsioonilised tegevused kui üht-teist uut. “Kõiki asju ei tahaks välja rääkida, aga kui tuua esile midagi põnevamat, on uus asi mootorratta M-takso, mis aitab osal inimestel parkimisalalt festivaliplatsile minnes jalavaeva vähendada,” avaldas Tomson. Plaanis on tuua kohale piirivalvelaev, mida kõrvalolevas Munalaiu sadamas külastada saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles