Invasõudjad püstitasid saja kilomeetri ilmarekordi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invasportlased Randel Peerna ja Siim Sarapuu kinnitasid nagu ühest suust, et sportimine on teinud neist täiesti uued ja peaaegu terved inimesed.
Invasportlased Randel Peerna ja Siim Sarapuu kinnitasid nagu ühest suust, et sportimine on teinud neist täiesti uued ja peaaegu terved inimesed. Foto: Ants Liigus

Pärnu sõudeklubis treenivad Siim Sarapuu ja Randel Peerna on esimesed invasõudjad maailmas, kes läbisid sõudeergomeetril sada kilomeetrit, ehk hoiavad laupäevast alates enda käes maailmarekordit 7.28.01.

Pärnakas Peerna (33) ja Haapsalust pärit, kuid viimased kolm aastat suvepealinnas elanud Sarapuu on puudega lapsest saadik. Kui esimene põdes nooruses lastehalvatust, siis Sarapuule (32) ei ole arstid suutnud veel täpset diagnoosi pannagi. Küll on tal probleeme närvidega ja mehe keha läbib alaline värin.

Sport on eluks vajalik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles