Kellukese lasteaed korraldas heategevusürituse

, eesti keele õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellukese lasteaia õuealal peeti laulu- ja tantsupidu ning korraldati heategevusmüük.
Kellukese lasteaia õuealal peeti laulu- ja tantsupidu ning korraldati heategevusmüük. Foto: Erakogu

Pärnu ainsas vene õppekeelega lasteaias Kelluke toimus väike laulu- ja tantsupidu „Mu koduke on tilluke” koos hoolekogu korraldatud heategevusliku küpsetiste müügiga.

Ürituse tegi eriliseks see, et esitatud laulud olid eestikeelsed ja lapsed tantsisid ainult eesti tantse. Tunniajases programmis näitasid lapsed vanematele oma eesti keele oskust ja seda mahukat tööd, mida nad koos õpetajatega olid aasta jooksul teinud. Ettevõtmine sai teoks tänu muusikaõpetaja Svetlana Nikiforova, liikumisõpetaja Ljudmilla Salevi ja eesti keele õpetaja Maarit Kiviselgi koostööle. Esinesid kõikide rühmade lapsed, päris pisikestest kooliminejateni, teiste seas lasteaia esimest õppeaastat lõpetav osalise keelekümblusega rühm.

Esitused tulid lastel südamest ja jõudsid emade, isade, vanaemade, vanaisade südametesse. Üritusest sai tore perega olemise aeg, mille muutis veel meeldivamaks soe päiksepaisteline ilm.

Lapsevanemad olid küpsetanud palju maitsvaid kooke, pirukaid ja küpsiseid, mida võis koju kaasa osta või nautida kontserti kuulates-vaadates. Meeldiv oli kogeda hoolekogu ja vanemate panust ning toetust, milleta lasteaed oleks emotsionaalselt palju vaesem.

Heategevusliku müügi tulu läheb õueala kujundamiseks tehtavate kulude katteks. Mida rohkem on õuealal mänguvahendeid, seda mitmekülgsem on laste elu lasteaias.

Ürituses said omavahel ühendatud meeldiv ja kasulik ning kõik osalejad võtsid koju kaasa ilusa mälestuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles