Bussireisijate teavitamise hajutavad kurikaelad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmastiku- ja löögikindlast läbipaistvast materjalist infotorust on peatuseviida külge jänud vaid mälestus. Ristiküla peatust läbivate busside kellaaegadest annab aimu rebitud servaga sõiduplaan, mis torust pärit ja mille keegi kohalikest on korralikult kinnitanud küla teadetetahvlile.
Ilmastiku- ja löögikindlast läbipaistvast materjalist infotorust on peatuseviida külge jänud vaid mälestus. Ristiküla peatust läbivate busside kellaaegadest annab aimu rebitud servaga sõiduplaan, mis torust pärit ja mille keegi kohalikest on korralikult kinnitanud küla teadetetahvlile. Foto: Urmas Luik

Ristiküla peatuses on infotorust jäänud vaid mälestus, sellest väljaõngitsetud bussisõiduplaani on ilmselt kellegi kohaliku käed kinnitanud knopkadega infotahvlile.

See ei ole ainus bussipeatus maakonnas, kus ühistranspordi kasutaja vajalikku teavet ei leia ja tema teavitamise kohustus hajub ametkondade labürindis.

Infotoru iseenesest on väga hea lahendus, milleni riigi suurimas maakonnas jõuti viis kevadet tagasi, kui Pärnumaa 1100 peatust hakati nendega varustama. Keerad peatuses toru ja näed maakonna vapikujutisega väljatrükilt, millal ja mis firma buss saabub peatusse ja millal see sihtkohta jõuab. Aga mitte enam igas peatuses. Miks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles