Piletimäng: ava koos Jäääärega Kentuki suvehoov!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäääär.
Jäääär. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 31. mail avab oma suvehoovi Kentuki pubi. Suvisel avapeol astub täispika kontserdikava üles igati kaunist ja suvist muusikat pakkuv ansambel Jäääär!

Loosime peole välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kumb Jääääre liikmetest oli Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis kitarriõpetaja, Jaan Sööt või Tõnu Timm?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 28. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Kahe nädala eest küsisime Pärnu Postimehe piletimängus “Millistes linnades peale Pärnu kuuleb veel Annely Peebo ja Marko Matvere kevadkontserti?”. Õige vastus on Tallinn ja Tartu.

Pärnu kontserdimajas tuleval neljapäeval, 29. mail kõlavale Matvere ja Peebo kevadkontserdile võitsid kaks pääset Tiina Klausen ja Sandra Valk.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles