Talgujuhid lisaksid kevadisele sügistalgud

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Teeme ära!“ talgute Pärnumaa koordinaator Krista Habakukk tänas talgujuhte ja nende kaudu rohkem kui 3300 talgulist.
„Teeme ära!“ talgute Pärnumaa koordinaator Krista Habakukk tänas talgujuhte ja nende kaudu rohkem kui 3300 talgulist. Foto: Urmas Luik

Pärnumaal osales „Teeme ära!“ 147 talgutel 3383 talgulist, kelle juhid kutsus tööpühale joont allatõmbavale kokkusaamisele Raeküla Vanakooli keskusesse maakonna koordinaator Krista Habakukk.

Arutluses osalejad arvasid, et jääma peaks keskne talgupäev, ühine siduv kuupäev nagu siiani, kuid vastavalt vajadusele, plaanitud töödele ja ilmale võib seda nihutada, nagu mitmeski kohas tehti.

Habakuke sõnade kohaselt on Pärnumaal talguliste hea koostööpartner OÜ Paikre, mis annab oma panuse soodustusi tehes. Maitalgutel viidi Paikre jäätmekäitlusjaama 14,6 tonni segaolmeprügi, eelmisel aastal oli kogus üle kahe korra suurem. Siit võib järeldada, et maakond on puhtam, inimesed teadlikumad, igakevadine järjepidev ühistöö on mõjus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles