Toivo Asmer: Vormel 1 Audru Auto24ringil

, Eesti autospordiliidu juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Asmer.
Toivo Asmer. Foto: PP

Lugesin Pärnu Postimehest Mart Alliku kriitilist artiklit Audru vallas asuva Auto24ringi tegevuse kohta. Tulenevalt ülaltoodust pean vajalikuks pöördumisele avalikult ja viisakalt oma nime all vastata.

21.–23. maini 2014 korraldas Rootsi firma Rajamäki Racing Experience Audru ringrajal testipäevad, mis olid põhiliselt mõeldud mitte võidusõitjatele, vaid tavalisele autot juhtida oskavale inimesele. Ikka selleks, et inimesed saaksid aimu, mida kujutavad endast nii väiksemad vormelid kui kuninglik F1-klass.

Seal polnud mitte mingit tegemist F1-klassi autode ametlike treeningute või veel vähem võistlustega, sest tõepoolest Auto24ringile F1-autosid võistlema ei lubata. Need kolm päeva olid nii osalejatele kui pealtvaatajatele ülimalt huvitavad ja kaasahaaravad, kuid mina kui selle ürituse Eesti-poolne organisaator vastutan tagajärgedegi eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles