Pärnu kesklinnas ripuvad Mai kino plakatid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walter Mitty salajast elu ja maailmasõda enam Mai kinos vaadata ei saa, Apollos jooksevad hoopis “Kättemaks kõrgetel kontsadel” ja teised filmid.
Walter Mitty salajast elu ja maailmasõda enam Mai kinos vaadata ei saa, Apollos jooksevad hoopis “Kättemaks kõrgetel kontsadel” ja teised filmid. Foto: Ants Liigus

Kuigi Mai kino pani märtsi lõpus uksed kinni ja 8. mail tegevust alustanud Apollo kino oleks huvitatud oma filmide reklaamimisest, kaunistavad Pärnu kesklinna endiselt Mai kino plakatid.

“See on hall ala,” iseloomustas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas olukorda, mis kinoplakatite ümber on tekkinud. 15 reklaampostil ja osal linnale kuuluvatel reklaamtahvlitel uuendab plakateid füüsilisest isikust ettevõtja Asta Jõerand, ent Mai kinol, Eesti Kontserdil ja teatril on oma plakatitahvlid.

Tänavareklaami eest peab linnavalitsuses hoolt kandma linnakunstnik Janno Poopuu. Kuna plakatite uuendamine oli Jõeranna ja ettevõtete kaudu korraldatud, ei märganud ta, et Mai kino jättis vanad reklaamid maha võtmata ja inimestele pakutakse värskete filmide asemel vananenud infot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles