Eesti Buss alandab Pärnu suuna liinidel piletihinda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bussijaam.
Pärnu bussijaam. Foto: Urmas Luik

SEBE grupi tütarettevõte Eesti Buss OÜ ühtlustab juunist Tallinna-Pärnu ja Tartu-Pärnu suundade hinnad vastavalt seitsme ja üheksa euro peale ning lisab esimesele liinile oluliselt rohkem väljumisi.

„Suvi on reisimise aeg ja Pärnu on puhkuste ajal olnud alati üks populaarsemaid sihtkohti. Seepärast muutuvad Tallinna-Pärnu suunal meie senised reedesed ja pühapäevased väljumised igapäevasteks,“ ütles Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski.

Koos väljumiste lisandumisega ühtlustub Tallinna-Pärnu suunal täispileti hind praeguselt 8.40 eurolt seitsme euro peale. Tartu-Pärnu suunal langeb hind 11 eurolt üheksa euro peale.

Juunist muutuvad nendel liinidel praegused Noorte Ekspressi väljumised SuveEkspressi väljumisteks, mis tähendab eapõhiste soodustuste asendumist püsikliendisoodustusega.

„Ühest küljest tahame oma hinnastruktuuri reisijatele võimalikult lihtsaks ja arusaadavaks teha, teisalt peame arvestama, et kõik kulud oleksid kaetud ja bussijuht saaks tööle vastavat väärikat tasu,“ põhjendas Obolenski.

Uute väljumistega saab lähemalt tutvuda Tpileti kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles