Kutsehariduskeskuse lõpetajad saavad kolledžisse sisseastumisel eelise

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Eno-Gerrit Link
Copy
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Sellest aastast rakendub Pärnumaa kutsehariduskeskuse lõpetajatele esimest korda võimalus astuda Tartu ülikooli Pärnu kolledžisse väikese eelisega.


Nimelt lisatakse Pärnumaa kutsehariduskeskuse lõpetanud üliõpilaskandidaadile vastuvõtu punktisumma arvutamisel täiendavalt kolm konkursipunkti.

Vastuvõtutingimusi arvestamata ehk väljaspool konkursi saab Pärnu kolledžisse sisse Pärnumaa kutsehariduskeskuse 2009/2010. a Parima Õppuri konkurssi võitja. Lisapunktide andmise eesmärgiks on innustada Pärnumaa kutsehariduskeskuse lõpetajaid edasi õppima ja seda just oma kodumaakonnas.

Vastuvõtutingimusi arvestamata võetakse Pärnu kolledžisse vastu veel üliõpilaskandidaadid, kes on tulnud 12. klassi õpilasena üleriigilise olümpiaadi (majandus, emakeel, inglise keel, saksa keel, keemia, matemaatika, füüsika, bioloogia, geograafia või ajalugu) piirkonnavooru (Pärnu linn või Pärnu maakond) võitjaks.

Tagasi üles