Lääne prefektuuri politseinik sai tunnustusauhinna „Aasta tegu“

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne prefektuuri ennetusteenistuse vanem Liilia Mänd pälvis lastekaitsepäeval  tunnustusauhinna „Aasta tegu“.
Lääne prefektuuri ennetusteenistuse vanem Liilia Mänd pälvis lastekaitsepäeval tunnustusauhinna „Aasta tegu“. Foto: Erik Prozes / Postimees

Õiguskantsleri kantseleis 1. juunil toimunud tunnustusüritusel „Lastega ja lastele“ sai teiste seas auhinna Lääne prefektuuri ennetusteenistuse vanem Liilia Mänd – selle eest, et oli mullu esimesel koolipäeval kõigile esimesse klassi minevate laste vanematele jagatud kogumiku „Ohutusraamat koolilapse vanematele“ idee autor ja projekti eestvedaja.

Lastekaitsepäeval tunnustati neid, kes on oma uute algatuste või pikemaajalise tegevusega oluliselt panustanud laste heaolusse. Liilia Mändi pälvis tunnustuse kategoorias „Aasta tegu“.

Õiguskantsler ja lasteombudsman Indrek Teder rõhutas tunnustusürituse kõnes, et lastele kasvamiseks ja arenemiseks toetava elukeskkonna loomine ei ole ainult lapsevanemate või lastekaitsetöötajate ülesanne. „Me kõik vastutame selle eest, kui lapsesõbralik ja hooliv on meie ühiskond. Igaühel on võimalik anda oma panus, et lastel ja peredel oleks Eestis hea elada,“ ütles Teder.

Lasteombudsman avaldas lootust, et auhinna saajad on meile kõigile inspireerivaks eeskujuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles