Pärnu Kesklinna sild on tänasest remondis

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kesklinna sild läheb kolmeks päevaks remonti.
Pärnu Kesklinna sild läheb kolmeks päevaks remonti. Foto: Ants Liigus

Täna hommikul suleti Pärnu Kesklinna sild autoliiklus ja TREF Nord hakkab sõidutee asfaltkatet freesima. Neljapäeval pannakse maha uus asfalt ja kuni reedel kella 16ni oodatakse asfaldi tahenemist.

Seekordne silla remont on ainult teekatte parandamiseks ja jalakäijate alasid kinni ei panda.

Küll toob silla sulgemine kaasa muudatusi bussiliikluses.

Kõik maakonnaliinid, mis kasutavad Lihula ja Tallinna maanteed, väljuvad silla remondi ajal Tallinna maanteelt, samuti on seal nende lõpp-peatus.

Bussiliin number 40 alustab ja lõpetab remondi ajal "Teatri", number 57, 30 ja 39 liini bussid "Tallinna mnt" peatusest. Tallinna maanteel on peatused vastavalt sõidusuunale, Teatri peatuses samas kohas, mis seni.

Silla remondi ajal on muutusi enamiku Pärnu linnabusside sõiduplaanides. Täpsemalt saab muudatustega tutvuda Pärnu linna veebilehel.

Silla kesklinnapoolse otsa juures on ajutine bussipeatus "Sadam". Bussipeatus "Tallinna mnt" asub Oja tänava poole sõitmiseks Rääma tänava alguses (endise Ülejõe turu juurest üle tee). Bussipeatus sõiduks Vingiküla – Sauga aleviku suunas asub Tallinna maanteel Vana-Rääma tänava ristist pisut Tallinna poole. Bussipeatus sõiduks Vana-Pärnusse asub Jannseni tänaval.

Linnadevahelised ja rahvusvahelised bussid väljuvad bussijaamast ja sõidavad üle Papiniidu silla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles