Juhtkiri: Koristage enda järelt!

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Mitte ainult suvisemal ajal, kui Pärnus toimub kõikvõimalikke rohkem ja vähem kultuurisündmusi, vaid läbi kogu aasta otsivad korraldajad linnast võimalikult silmapaistvaid reklaamivõimalusi. Kahjuks paigutuvad plakatid ja sildid sinna, kuhu neil asja võiks mitte olla – laternapostide, puude ja lihtsalt majaseinte ning plankude külge.

Plakatite ja kuulutuste panemine, kuhu juhtub, on üks probleem ja mõnegi madalaeelarvelise noorteürituse puhul on see pea ainuke variant endast teada anda, kuid kahjuks jäävad sildid sageli linnapilti alles, muutudes narmendavaks ja luitunuks, lihtsalt koledaks.

Euroopa Parlamendi valimistest ja nende eelsetest kampaaniatest on möödunud tükk aega. Isegi nende nimed, kes võitsid, hakkavad juba meelest minema, kuid veel sel nädalal võis Pärnus näha punavalgeid plakatikesi, mis sotsiaaldemokraatide valimisüritustele kutsusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles