Hansalisi võõrustas Hansa liidu kuninganna

Anu Juurma-Saks
, Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastajate ligimeelitamiseks oli Pärnu telgis Eestis toodetud jalgratas Viks. Pärnu linnapea Toomas Kivimägi tegi linna tutvustamisel nii tõhusat tööd, et pärnakate väljaloositud spaapuhkus ja õhtusöök meeriga osutusid menukamaks loosivõiduks kui Pärnu lipusinine jalgratas.
Külastajate ligimeelitamiseks oli Pärnu telgis Eestis toodetud jalgratas Viks. Pärnu linnapea Toomas Kivimägi tegi linna tutvustamisel nii tõhusat tööd, et pärnakate väljaloositud spaapuhkus ja õhtusöök meeriga osutusid menukamaks loosivõiduks kui Pärnu lipusinine jalgratas. Foto: Tõiv Jõul

Tänavused 34. rahvusvahelised hansapäevad toimusid Saksamaal Lübeckis, linnas, mis kannab Hansa liidu kuninganna tiitlit.

Lübeckis oli 22.–25. maini kohal 122 hansalinna. Kõik linnad ei olnud küll nn hansaturul end tutvustamas, sest esindatus hansalinnade tutvustusalas on kulukas ja inimressurssi nõudev, kuid see on vaieldamatult parim ja efektiivseim viis linna tutvustamiseks. Küll olid hansaturul esindatud kõik Eesti hansalinnad: Tallinn, Tartu, Narva, Viljandi ja Pärnu, kelle osalemist toetas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

Osalemine rahvusvahelistel hansapäevadel on ainuke Saksa lõpptarbijale Pärnut tutvustav tegevus. Kui hinnata turunduseks tehtud kulutusi ja kajastusi Saksamaa meedias, on kulutused kindlasti põhjendatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles