Vares tegi kraaks-kraaks

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimese ründamine on varese jaoks risk, mille käigus ta võib jääda ilma nii sulgedest kui elust. Sestap võib säärast käitumist oodata linnult vaid äärmuslikes tingimustes.
Inimese ründamine on varese jaoks risk, mille käigus ta võib jääda ilma nii sulgedest kui elust. Sestap võib säärast käitumist oodata linnult vaid äärmuslikes tingimustes. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsuse poole pöördunud Kanali tänava elaniku väitel hoiab rühm vareseid juba kolm aastat tervet kortermaja oma hirmu all, rünnates rahumeelseid elanikke igal võimalusel nii kodust lahkudes kui koju saabudes.

Tõepoolest, konfliktitsooni jõudes märkasime majadevahelisel muruplatsil üht väiksemat mõõtu hallvarest jalutamas. Kümmekonna meetri kaugusel nautis päikesepaistet ja head raamatut daam, kes oli oma tooli sättinud sama puu varju, mille otsa varesepere juba aastaid oma pesa ehitanud on. Õhkkond on kõike muud kui ärev. Daam ei lase ennast segada varesest ega vares daamist.

Kaitses järglast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles