Staadion vaagub viimase piiri peal

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik saab veel kuu aega Kalevi staadioni stalkerlikus miljöös vutti vaadata.
Publik saab veel kuu aega Kalevi staadioni stalkerlikus miljöös vutti vaadata. Foto: Enn Hallik

Kalevi staadioni praegusest varast on teatud väärtus vaid jalgpalliväljakutel ja sedagi, kui taevas vihmutab. Kõik muu küsib valju häälega kiiret otseteed prügimäele.

Staadioni direktor, rohkem küll naiste jalgpallitreenerina tuntud Jüri Saar tõdes, et peaväljak sai kevadel üllatavalt heasse korda ja ainult tänu sellele on jalgpallurid nõus üle elama ka tribüünialused pehmelt öeldes kohutavad riietusruumid.

“Plats on hea, paraku varastati kastmissüsteem talvel ära ja väljak paakub kuival ajal järjest kõvemaks. Kasta saaks vaid voolikuid vedades ja tulemust oleks lapikaupa,” rääkis Saar. “Ometi tahaks peaväljaku lammutamist vähemalt seniks edasi lükata ja siin jalgpalli mängida, kuni uus kunstmuru ühisgümnaasiumi taga maas. Linnameeskond treenib ja mängib siin Eesti esiliigat, Vapruse neli eri liigade meeskonda samuti.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles