Audru ringraja mürast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrajast Sauga jõe poole kerkib veel tänavu hulk meetreid mürapiiret.
Audru ringrajast Sauga jõe poole kerkib veel tänavu hulk meetreid mürapiiret. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimehe veergudelegi jõudnud pahandamine Audru ringraja müra üle pani Audru valda korraldama arupidamist, kuidas lärmi etemini lämmatada.

Täpsemalt kirjutades on juttu läinud teisipäeval Auto24ringil toimunud koosolekust, millel osalesid Audru vallavanem Siim Suursild, abivallavanem Priit Annus, vallavolikogu esimees Jaanus Põldma, vallavolikogu majandus- ja planeerimiskomisjoni esimees Toomas Aaviste, Pärnu maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi, maavalitsuse planeeringute talituse juhataja Tiiu Pärn, A2 Racing MTÜ juhatuse liige Andres Hall ja Eesti autospordi liidu juhatuse liige Toivo Asmer.

Mürateemaline mõttevahetus vormus otsuseks, mille esimene punkt tõdeb, et Sauga jõe poolsel küljel puuduolev sadakonna meetri pikkune lõik A2 Racingu mürapiirdest rajatakse veel sel aastal. Ka tellib Audru vallavalitsus sõltumatu mürauuringu, mis tehakse 28. ja 29. juunil toimuvate võistluste ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles