Watergate pakub midagi igale maitsele

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Watergate väärtustab tänavusel liikumisaastal eriti veesporti ja tähistab Pärnu sõudmise 130. aastapäeva.
Watergate väärtustab tänavusel liikumisaastal eriti veesporti ja tähistab Pärnu sõudmise 130. aastapäeva. Foto: Ants Liigus

“Pärnu ja veefestival Watergate saavad taas kord üheks. Veefestival rikastab oluliselt linna kultuuri- ja spordiprogrammi,” kirjutab linnapea Toomas Kivimägi festivalikülastajatele. Sel aastal on rõhk nostalgilisel muusikal, veespordil ja looduskaitsel.

Kahepäevane veefestival saab reede õhtul 20. juunil sportliku alguse, kui omavahel võtavad Vallikääru aasal mõõtu lätlaste seim ja riigikogu Eesti jalgpalli toetusrühm koosseisus Jüri Ratas, Deniss Boroditš, Siim Kabrits, Lauri Laasi, Aaro Mõttus, Eiki Nestor, Erki Nool, Rainer Vakra ja Rannar Vassiljev, kohtunik on Eesti jalgpalli liidu president Aivar Pohlak Nii reedel kui ka laupäeval saab spetsiaalses jalgpalli MMi telgis vaadata suurel ekraanil mõlemat alagrupimängu.

Samuti toimub sel aastal esimest korda veespordiprogramm ”WaterGames”, mis on pühendatud liikumisaastale ja väärtustab eriti veesporti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles