Töökad malevlased korrastasid Pärnu haljasalasid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma rühm tööhoos.
Rääma rühm tööhoos. Foto: Piia Paula Tarvis

Eile lõpetas Rääma kooli rühm oma malevasuve. Kümme 6.–8. klassi seljatanut alustas kaks nädalat tagasi, 9. juunil, korjates prügi Raekülast, Reiu jõe ja Jaansoni raja äärest.

Noored pidid läbi töötama suurest hulgast rämpsust: “Lühidalt öeldes on Pärnu väga must linn,” kommenteerisid malevlased. “Leidsime palju kasvuhoonekilet, autouksi, külmkappe, WC-potte, eterniiti ja muud ehitusprahti, kilekottidest-autokummidest rääkimata.” Seejärel asuti Pärnu Rannapargis riisuma. “Niidetakse kogu aeg juurde, seega töö ei saa kunagi otsa,” kommenteeris rühma juht Madde Rebane.

Rääma kooli huvijuht veetis ise samuti kolm suve malevas. Nüüd viis aastat hiljem sai temast rühmajuht. „Noored on väga toredad ja töökad, keegi ei torise,” kiidab Rebane oma kasvandikke. Töötatakse neli tundi päevas, millest pool tundi on kehakinnitamiseks. “Toit on maitsev, üks päev saime burgerit,” on pea kõik rühma liikmed rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles