Pärnu Vesi tänas, andis aru ja lubas kaeverahu

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vee juhataja Leho Võrk andis ülevaate firma tegevusest uute torustike rajamisel viimase kümne aasta jooksul.
Pärnu Vee juhataja Leho Võrk andis ülevaate firma tegevusest uute torustike rajamisel viimase kümne aasta jooksul. Foto: Ants Liigus

Tähistamaks kümme aastat Pärnus kestnud veemajanduse uueks ehitamist, kutsus Pärnu Vesi ASi juhtkond Tallinna värava juurde parki püstitatud veemajandust tutvustavasse teadustelki kümneid külalisi. Ei puudunud keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuski.

Pärnu linnale kuuluva AS Pärnu Vee juhataja Leho Võrk kandis ette, et kümme aastat väldanud töö puhta vee ja kanalisatsiooni nimel on vilja kandnud. Pärnu linn võib nüüd kergemalt hingata, kuna 2015. aastaks peaksid olema uueks veevärgistatud ja sealsed reoveed kanaliseeritud Pärnu kaugeimaski äärelinnas, Ehitajate tee piirkonnas.

Võrgu ettekandest selgus, et ettevalmistused ühtekuuluvusfondiga koostööks võtsid lootustandva kuju Pärnus 2004. aastal, kuigi kopp kaevetöödeks löödi maasse nn nelja valla, Pärnu, Sindi, Paikuse ja Audru ühisprojekti raames alles 18. juulil 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles