Taisse minek on kolmas kord tütrest pikalt eemal olla

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema Anu.
Ema Anu. Foto: Erakogu

Ema südant muretsemast keelata ei saa. Eks see elu jälle näeb nii välja, et mul on 24 tundi sisse lülitatud Skype jms sidekanalid ja võpatan iga SMSi või sidekõlli peale. Magama ei saa jääda enne, kui tean, et lapski läks magama.

Mure on peamiselt seotud sellega, et mis saab, kui Katu haigeks jääb ja ma kohe ei saa ta juurde joosta. Või mis saab, kui tema teele satuvad halbade kavatsustega inimesed. Kummagi häda vastu ei suuda me ju oma lapsi ükskõik millise firma kindlustuslepinguga kaitsta.

Samal ajal olen Katule esimesest minekust alates sisendanud, et ükskõik mis ka ei ole või ei tule, ma leian ta üles ja aitan teda alati. Ja ta teab seda. Just see, et on olemas vanemad, kelle peale saab igal ajal loota, ja kodu, kuhu nad on alati oodatud, ongi minu arvates tunne, mida lapsed ükskõik kui vanana kodust minnes vajavad. Modellidki, sest selle töö raskust ei suudeta mõista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles