Töö viib Karis Lipu suvevaheajaks Tai Kuningriiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tore on olla ilus, kuid tähtsam veel on olla teiste inimestega kena, ” ütleb noor modell Karis Lipp ja kinnitab samas, et kordab seda kui mantrat endale iga päev.
“Tore on olla ilus, kuid tähtsam veel on olla teiste inimestega kena, ” ütleb noor modell Karis Lipp ja kinnitab samas, et kordab seda kui mantrat endale iga päev. Foto: Erakogu

Pärnu koolitüdruk Karis Lipp pakib kohvreid, et sõita koolivaheajaks Taisse. Kolmas pikem reis Aasiasse viib 15aastase neiu taas modellitööle, mis sära ja glamuursuse kõrval nõuab teismeliselt noorelt eelkõige suurt kannatlikkust ja kuulekust.

Mõtliku ja tagasihoidliku Karise puhul ei reeda esmapilgul miski enesekindlust, millega sadade kaamerate, moekriitikute ja lavaõpetajate hindava pilgu all üle pika lava kõndida tuleb. Näiteks Shangai Fashion Weeki moe-show’l, mida meilgi taevakanalite vahendusel näha saab. Või tüdruku südikust ja julgust, millega ta järjekordse teekonna maailma teise otsa ette võtab.

Leping METRO Modelsiga viib Tai Kuningriiki

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles