Rannaniidul läks lahti vaatlustornide ehitamine

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnalehmade projekti juhtiva Bert Holmi sõnul saavad Papiniidu ja Hirve tänava otstesse kerkivad kaheksameetrised vaatlustornid kõige varem valmis kuu pärast.
Linnalehmade projekti juhtiva Bert Holmi sõnul saavad Papiniidu ja Hirve tänava otstesse kerkivad kaheksameetrised vaatlustornid kõige varem valmis kuu pärast. Foto: Ants Liigus

Pärnu rannaniidul käivate ehitustööde tulemusena valmivad juuli lõpuks Papiniidu ja Hirve täna otsa linnuvaatlustornid.

Vaatetornide rajamine on osa keskkonnaameti, Pärnu linna ja kolledži ühisprojektist “Urbancows” (linnalehmad), mille eesmärk on taastada Pärnu looduskaitseala rannaniidud ja -lõukad ehk kaitsealuste liikide elupaigad ja ehitada välja korralik turismitaristu.

“Peale rannaniidukompleksi korrastamise ja traditsioonilise majandamise taasalustamise on projekti teine suurem eesmärk kaitseala tutvustamine. Usun, et tornid soodustavad rannaniitude külastamist ning aitavad keskkonnateavitust ja loodushariduse andmist Pärnus paremini ellu viia,” märkis linnalehmade projekti juhtiv Bert Holm keskkonnaametist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles