Kaluriküla avas Saugas paadilaenutuse

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkeküla ehitusel rassib Jakob Kose juba kolmandat aastat. Kose on harrastuskalastaja ja teab, mis nauding on Pärnu lahel koha trollida või Sauga ja Pärnu jõel haugi püüda.
Puhkeküla ehitusel rassib Jakob Kose juba kolmandat aastat. Kose on harrastuskalastaja ja teab, mis nauding on Pärnu lahel koha trollida või Sauga ja Pärnu jõel haugi püüda. Foto: Urmas Luik

Pärnu ja Sauga valla piiril arendab pereettevõte kaluriküla stiilis puhkekohta, kus juba üle nädala tegutseb paadilaenutus ja kuhu on kavas rajada palkehitistega puhkeküla koos forellipüügi ja grillimajaga.

Tõnis ja Pojad OÜ on kohalike juurtega merehuntide ettevõte. “Kõigil meie pere meestel on mereharidus. Isa ja vend on kaptenid, minulgi on mereharidus,” märgib Jakob Kose. Tõnis Kose on ettevõtlik mees, kel oli aastate eest oma kohalik kalalaevastik ja tema jälgedes astuvad pojadki.

Palkhooned jõe kaldal

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles