25 pilti: Pärnu Postimees jätkas menuka spordipäevaga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval startis Pärnumaal Audru vallas Auto24ringil oma teisele hooajale Pärnu Postimehe ja A2K spordipoe tervisespordisari “Tule ringile”.

Esimene üritus kandis nime “Meistrite esmaspäev” ja kõigil huvilistel oli võimalus treenida neljal alal: rullsuusatamises ja -uisutamises, rattasõidus ja jooksutrennis. Juhendajateks olid Eesti meistriks tulnud sportlased suusataja Kein Einaste, rulluisutaja Kert Keskpaik, jooksja Viljar Vallimäe ja jalgrattur Caspar Austa.

Üritusel osales sadakond spordisõpra ja popimad alad olid sedapuhku rulluisutamine ja rattasõit. Palju oli kohale tuldud peredega.

Lisaks näitasid kolm sportlast neljast Auto24ringil oma võimeid. Nii läbis Austa rattal 3,2 kilomeetrit ringiajaga 4.18,723, Keskpaik rulluiskudel 5.03,059 ja Einaste rullsuuskadel 6.51,77.

Jooksuringist loobus vigastust raviv Vallimäe.

Kõik soovijad võivad nüüd suve jooksul igal esmaspäeval üritada nüüd aegasid ületada.

“Tule ringile” jätkub tuleval esmaspäeval, 7. juulil, kui kell 17 algaval üritusel keskendutakse jalgratastele ja rattatreeningutele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles