Pärnu linna arengukavva lisandus kergliiklusteede ehitus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linna arengukava täienes mitme uue tegevusega, millest mahukaim on kergliikusteede ehitus, nüüd ootab linn kavale täiendusettepanekuid.

Pärnu linnavolikogu kiitis "Pärnu linna arengukava aastani 2025" parandatud ja täiendatud verisooni heaks 19. juuni istungil ja suunas selle avalikustamisele. Linna arengukavas kirjas olevad arengueesmärgid ei ole muutunud, ent tegevuskavasse on planeeritud eesmärke toetavaid uusi tegevusi. Neist mahukamad puudutavad kergliiklusteede ehitust, erinevate sotsiaalhoolekandeteenuste muutmist ja teenuste mahtude ümberhindamist, uue lasteaia ning lastehoiu maja ehitust, Loode-Pärnu tööstusala edasiarendust.

Peale selle on täpsustatud kavas varem kirjas tegevusi, nende maksumust, täitmise aega ning finantseerimisallikaid. Kuna eelolevatel aastatel on taas võimalus linna arendamiseks kaasata Euroopa Liidu toetusi, vaadati väga tähelepanelikult üle projektide kaasrahastamise osa.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles