Swingkompanii sai täisealiseks

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swingkompanii G7 astub laval üles stiilse džässorkestrina, nagu neid tunti juba 1930. aastatel. Solist pildil on Villem Loonde.
Swingkompanii G7 astub laval üles stiilse džässorkestrina, nagu neid tunti juba 1930. aastatel. Solist pildil on Villem Loonde. Foto: Orkestri arhiiv

Pärnus tegutseb juba ligemale 18 aastat tantsuorkester, mis koosneb peaasjalikult põlistest pärnakatest, kes on oma hinge andnud svingi kuldsele ajastule. Jutt on tantsuorkestrist Swingkompanii G7.

“See on sõpruskond, kes on valmis andma kontserte, esinema suurematel üritustel ja korraldama meeldejäävaid pidusid ning tantsuõhtuid,” iseloomustas orkestrit selle juht Aivo Luhaoja.

Kasvanud 1990. aastatel tegutsenud Pärnu orkestri kõrval, tegi G7 nime all tegutsenud bänd endale nime, mängides kõige erinevamatel pidulikel puhkudel. Olid need siis ärimessid, sadama uue kai avamine või suvekontserdid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles