Galerii: Pärnus avas uksed kultuurikoht Katlamaja

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus suur avapidu Pärnus Ringi tänaval asuvas kunagises Fortumi katlamajas, kus sel suvel tegutseb alternatiivne kultuuriklubi Katlamaja.

Katlamaja nime kandva kultuuriasutuse projekti taga on ekstreemspordivõistluse Kuldrula peakorraldaja Hannes Paldrok, klubis Fookus tegutsevad Marek Ruubel ja Taavet Bristol, kultuuritöötaja Andres Tölp ja Tallinnast spetsiaalselt selle projekti jaoks Pärnusse tulnud portaali Cherry.ee projektijuht ja baarmenina töötanud Sten Pedari.

Viimased viis aastat tühjana seisnud Katlamajas saab nüüd päevasel ajal jälgida kunstnike tegemisi ja õhtuti nautida alternatiivmuusikat nii kodu- kui välismaiste artistide esituses.

Laupäevasel avapeol astusid üles Saksamaal Berliinis resideeriv inglasest DJ ja produtsent Shifted, Tallinn Jäck City (Andreas Kask, Marek Poel, Johann Kolmtuhat, Robert Niko) ja Mürk (Artur Lääts, Denis Punch, Mihkel Maripuu ja Fok Yee).

Vaata, kes käisid Katlamaja avapeol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles