Rullitajad võitlesid Pärnus kuumusega

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipptasemel rulluisutajad hoidsid oma suurtel ratastel kõrget kiirust ja pakkusid riskantselt kurve läbides Pärnu suvisele publikule vägagi atraktiivset vaatepilti.
Tipptasemel rulluisutajad hoidsid oma suurtel ratastel kõrget kiirust ja pakkusid riskantselt kurve läbides Pärnu suvisele publikule vägagi atraktiivset vaatepilti. Foto: Liisi Tamm

Esimest korda Eesti rulluisuvõistluste ajaloos sõideti EMT Rullituuri etapp Pärnu kesklinna tänavatel, rullitajatel tuli paraku võistlemise kõrval ka kuumust trotsida.

Linnasüdamesse oli maha märgitud 2,1 kilomeetri pikkune (loomulikult liikluseks suletud) ring, mida maratonisõitjad läbisid 20, poolmaratonisõitjad kümme, lapsed ühe korra.

Võistlus kesklinnas oli huvitav nii osalejatele kui publikule, keda jätkus vaatamata Tallinnas toimunud laulupeole ja plaažil lõpuks ometi alanud rannamelule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles