Ülla ideega noortelaagrist kujunes piin

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalilises looduses laagris viibinud noored korraldasid suures vabaduses mitmeid koerustükke.
Maalilises looduses laagris viibinud noored korraldasid suures vabaduses mitmeid koerustükke. Foto: Henn Soodla

Suvi on ikka aeg, kui lastele korraldatakse tegevuse leidmiseks ja vahelduse pakkumiseks arvukalt laagreid, paraku selgus mitme osavõtja jutust, et ülla ideega laagrist võib kujuneda hoopis koht, kus vanemate silmade alt pääsenud rüblikud meelemürkidega kokku puutuvad ja muid koerustükke teevad.

Näiteks asus tänavu ühes noortelaagris, kus osales ka mitu kasvuraskustega last, enneaegselt koduteele vähemalt kolm poissi – põhjuseks käest ära kord, mistõttu nii mõnigi poiss teiste kiusamise all oli sunnitud vaevlema.

Sellest rääkides mainivad toimetusega kohtunud vanemad, et sisuliselt teisest päevast hakkasid nende pojad iga päev helistama ja, nutt kurgus, kurtma, et suuremad poisid neid kiusavad: “Juba teisest päevast hakkasid meie pojad helistama, et neid siin kiusatakse. Palusid, et me neile järele tuleksime ja nad ära viiksime.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles