Krossiautod võistlesid Audru ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Raudsepp
Karl Raudsepp Foto: PP

Erki Spordi superkrossi karikasarja seitsmendal etapil selgitati võitjad viies masinaklassis.

Noorteklassis teenis kindla esikoha Tartu poiss Karl Raudsepp, teiseks tuli Steven Puust Sindist ja kolmanda auhinna teenis Enar-Klaus Kunman Harjumaalt Rae vallast.

Esiveoliste autode konkurentsis pani end maksma pärnakas Ain Heamäe, kelle kannul kihutasid üle lõpujoone Margus Suigusaar Sauelt ja võitja kaaslinlane Vahur Kupper.

Tagaveoliste Žigulide arvestuses läks kaksikvõit Elva autosportlastele. Esimese pjedestaalikoha hõivas superkrossi karikasarja liider Kalmer Vaht ja teiseks tuli Gert Ilves. Kolmanda auhinna vääriliselt kihutas Viljandimaa mees Andres Rohtla. Taali võidusõitja Ainar Arula auto näitas head kiirust, kuid pooleks murdunud käigukang ei lubanud võistlejal seekord esikolme hulka jõuda.

“Teises finaalsõidus oli mul ühtäkki kasutada vaid neljas käik ja nii ma seal raja peal tu-terdasin,” rääkis Arula. “Uude kurvi minnes põrutasin lausa kahel ringil rajalt välja.”

Vabaklassis kihutas kodupubliku üks lemmikuid Erko Eriste esimese auhinna vääriliselt, teiseks tuli pealinna mees Indrek Nilson ja kolmanda kohaga pidi leppima Martin Sep-pam Tallinnast.

Krossiklassis lühikesel põhjaringil oli võidukas tallinlane Silver Havamaa, teisena lõpetas etapi Kairo Kallas Kablist ja kolmandaks tuli Peeter Peek Viljandimaalt Tarvastust.

Superfinaali, kuhu pääses iga klassi kaks kiiremat, võitis esireast startinud Karl Raudsepp, teise autasu sai Martin Seppam ja kolmas oli Kalmer Vaht. Viimasest reast sõitu alustanud Erko Eriste kerkis tasapisi ettepoole, kuid siis kaotas tema Lada Samara esiratta.

“Hea, et see juhtus stardisirge-eelses kurvis, mul oli laial murualal piisavalt ruumi, et auto pidama saada,” märkis Eriste. “Mõnisada meetrit varem kiirest loogast täiega välja kihutades oleksin ilmselt lennanud supermoto raja tarbeks kokku kuhjatud mullahunnikutesse. Jube mõelda, mis juhtunuks siis.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles